top of page
Brave Soul Leaders - Ledarskapsprpgram .
Välkommen till

BRAVE SOUL LEADERS

- Programmet som skapar själfulla modiga ledare och  transformerar liv från insidan och ut ! 

Intresseanmälan är ej bindande på något sätt.

Steg 1: se video

Steg 2: bli personen som lever din dröm

I Brave Soul Leaders 8 veckors program kommer du att få:

Lära dig praktiska verktyg baserad på neurovetenskap, coaching och stöd hela vägen för att kliva in i ett större ledarskap för dig själv och andra. Veta HUR du transformeras så att du kan börja leva din dröm och längtan NU.

 

Få lära dig HUR kan bli mästare över ditt sinne, komma i djupare kontakt med din intuition, börja skapa i flöde, och bli ännu mer ostoppbar och detta kommer inte bara förändra och påverka dig och ditt liv utan du kommer att vara en ännu större inspiration för andra.

1.  Transformera sina självsabotörer till kreatörer för att börja leva dina drömmar och ditt syfte.

2. Få en djupdykning i vetenskapen bakom och hur du kan skapa samklang mellan hjärna, hjärta, kropp och själ, för totalt välbefinnande och flow och därmed sluta vara beroende av stresshormoner och av att kämpa hela tiden.

3. Bygga upp ditt nya JAG och sina framtidsvisioner utifrån sitt hjärta och själs sanning och börja skapa därefter.  

4. Få kraft, vägledning och energi för att använda sitt mod att manifestera sitt högre syfte och ostoppbarhet i ett fantastiskt team av andra Brave Souls.

5. Få kontinuerlig uppföljning i både grupp- och individuella coachingar hela vägen att följa din nya formula  som du kan applicera dagligen för din fortsatta framgång till ditt, Brave Souls Ledarskap.

 

Under dessa 8 veckor transformerar vi alla självsabotörer samt alla energitjuvar och stress till att bli kreativitet, kraft, meningsfullhet och ett starkt självledarskap. 

Vi startar genom en 3-dagars intensiva halvdagars Brave Soul Leaders Online Workshop, alternativt 12 timmars ”fysisk”kursdag, därefter veckovisa träffar med övningar, coaching och mentorskap som sker online, och vecka 8. Vi avslutar med en till heldagars kurs och firande av ert nya JAG och framtida i Stockholm.

 

Ta handling är ditt första steg till ditt nya JAG och nya LIV ! Nu är det nya senare!

Intresseanmälan är inte bindande på något sätt Är det dags för dig att börja lyssna på ditt hjärta och själ?
About

VAD SÄGER KURSDELTAGARE OM BRAVE SOUL LEADERS PROGRAMMET?

Contact

About Anna

Anna har en fil.mag i psykologi. Hon har sedan 2000 jobbat som konsult och utbildare inom ledarskap, personlig-, grupp och organisationsutveckling och berört tusentals personer.


Anna håller kurser och utbildningar i större delen av världen inom områden som ledarskap, coaching och personlig utveckling. En av hennes specialiteter är att använda hästar co coacher när hon arbetar med utveckling individer, ledare och team.


Anna är certifierad hos NeuroChangeSolutions (NCS)  och arbetar med deras metod baserad på neurovetenskap, utvecklad av Dr.Dispenza. För flyer klicka HÄR och HÄR Hon är även certifierad coach, Certifierad Zen-coach, NLP-master och NLP-coach,  bland många andra inriktningar som hon studerat inom personlig utveckling och medvetenhet.

 

Hennes drivkraft är att var och en av oss har en inre potential för storhet och obegränsade förmågor. Med detta förhållningssätt inspirerar och transformerar Anna människor att komma i kontakt och leva utifrån sitt eget inre vetande och sin storhet. 

bottom of page